Over ons

Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type int in element_children() (regel 6656 van /home/id36085/domains/vanderdoeleninterieurs.nl/public_html/includes/common.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type int in element_children() (regel 6656 van /home/id36085/domains/vanderdoeleninterieurs.nl/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /home/id36085/domains/vanderdoeleninterieurs.nl/public_html/includes/common.inc).

Het is voorrecht als je van je hobby je werkt kunt maken. En dat is wat Harbert van der Doelen, de eigenaar van Van der Doelen Interieurs® heeft gedaan.

Inmiddels zijn we ruim 2 decennia verder en heeft hij een brede en diepe ervaring opgebouwd als het om maatwerk interieurs gaat voor woonhuizen, kantoren, winkels en horeca gelegenheden.

De kennis en kunde van Harbert komt goed tot zijn recht in de ruime werkplaats, die is voorzien van moderne apparatuur en waar regelmatig innovatieve apparaten aan worden toegevoegd.

De werkwijze van Van der Doelen kenmerkt zich door gevoel voor ontwerp met oog voor details, technisch inzicht hoe te realiseren en het met grote nauwkeurigheid produceren en plaatsen van bovengenoemde maatwerk interieurs. Dat is waar de organisatie voor staat en gaat.

Door de jaren heen heeft Van der Doelen Interieurs® een netwerk om zich heen gebouwd van architecten, stoffeerders, aannemers, loodgieters, elektriciens, schilders, interieurbouwers en toeleveranciers van hoogwaardige materialen, opdat elke maatwerk interieuropdracht op professionele wijze wordt waargemaakt. Van der Doelen Interieurs® heeft de regie en indien gewenst ontzorgt u als klant van A tot Z, opdat het gewenste interieur ‘turn key’ wordt opgeleverd.   

Het spreekt voor zich dat service en nazorg hoog in het vaandel staan van Van der Doelen Interieurs®. Dat is waar wij voor staan en gaan!

Wij maken graag kennis en laat u verrassen wat er mogelijk is qua maatwerk interieur.

Op maat werkt!